El cap de setmana del 9 i 10 de novembre es va celebrar la Trobada de Monitores i Monitors del Sector Barcelona a El Clar del Bosc, una casa de colònies a prop de Banyoles.

El Sector Barcelona va fer la Trobada de Monis el passat cap de setmana 9 i 10 de novembre a Banyoles. Va ser un cap de setmana ple de formacions de tot tipus, cohesió entre esplais i coneixença de gent nova amb la finalitat d’enfortit les relacions entre tothom. Aquest any hi han assistit 14 esplais diferents, amb un total de 220 persones.

Després del sopar de dissabte, cada any els esplais fan actuacions amb una temàtica concreta. Aquest any la temàtica va ser “La Creació” i molts esplais van portar diferents obres de teatre, cançons, danses…

A més, a la nit del dissabte també es va fer una mica de nit de música gràcies a algunes monitores dels esplais que es van animar a “punxar” una estona. Aquesta activitat de sector, organitzada per una comissió formada per monitores dels esplais, és una de les activitats més grans del sector i la que té més participació!