El passat diumenge 21 d’octubre les referents del Sector Barcelona es van trobar a l’Esplai GMM (Lluïsos de Gràcia) per fer cohesió i debatre el seu paper dins del sector.

Vam començar el dia a les 10:30h amb 10 referents i l’EGS amb els objectius de cohesionar el nou equip de referents, conèixer els conceptes bàsics d’Esplac i debatre temes del sector. Durant el matí, vam fer formacions sobre com funciona Esplac, els seus òrgans i l’organigrama. A més, també es va dibuixar per primer cop l’organigrama del Sector Barcelona. Després es van fer dos debats, un sobre el rol de les referents i l’altre sobre el rol de l’EGS a les comissions del sector. Abans de dinar, es va fer una dinàmica sobre el rol de les referents i es va debatre si aquestes eren portaveus o representants de l’esplai.

Quan es van acabar les formacions i els debats, vam dinar conjuntament pasta amb verduretes, cuinat per l’EGS amb molt d’amor.

Vam acabar la jornada concloent que havien sigut poques però molt ben avingudes, i les referents ho van valorar com una activitat molt útil!