Esplaiada 2012

L’Esplaiada 2012 es va celebrar el 4, 5 i 6 de maig de 2012 a Ripoll, sota el nom de “Esplaiada 2012, l’energia de l’esplai al món”.

Va ser l’escenari ideal per celebrar que, després de 30 anys d’història, el projecte dels esplais d’Esplais Catalans era vigent, fort i viu. Es va demostrar en aquest gran esdeveniment, en què tots els infants, monitors, monitores i dirigents d’Esplac van omplir els carrers de la vila amb l’energia de l’esplai.

La realització d’aquesta edició de l’esplaiada per a Esplac va ser un fet extraordinari. Després de la Monifesta’t del 2011 es va decidir realitzar aquesta activitat com a l’activitat central del 30è aniversari d’Esplac organitzat per i des dels esplais. És per això també que cada sector geogràfic format per esplais d’Esplac va preparar les activitats d’un determinat grup d’edat, coordinant-se a posteriori amb la resta de sectors. A part de la preparació de totes les activitats per grups d’edat, hi ha sectors que també s’han encarregat de crear i definir la Flaixmob, l’activitat conjunta del diumenge al matí.

Altres edicions de l’Esplaiada

Notícies relacionades