Més de 30 dirigents d’Esplais Catalans van realitzar el darrer Gran Comitè abans de l’estiu a l’esplai La Tribu de Mataró, on van valorar el curs i van plantejar els objectius pels futurs projectes dels esplais del curs 2016-17

Arriba l’estiu i és temps de preparar els campaments, colònies i rutes i gaudir de les vacances amb l’esplai, la família i els amics. Però, abans, és important aturar-se i mirar què s’ha fet fins ara i cap a on volem anar, per engegar amb nous projectes i energia el curs vinent. Això és el que es va fer ahir al Gran Comitè d’Esplais Catalans, quart i últim d’aquest curs, on l’Equip de Direcció i els Equips Generals dels diferents sectors geogràfics (en total, més de 30 persones) van valorar els projectes realitzats fins ara i van proposar i debatre millores de cara al curs vinent, en base a les propostes fetes pels esplais en les diferents reunions de sector.

En aquest espai es van consolidar les bases per a la renovació del Reglament de Règim Intern i els Estatuts de l’associació gràcies a les aportacions dels esplais. També es van realitzar diferents dinàmiques per pensar com treballem l’apropament entre dirigents i la resta de monitores i monitors dels esplais.

Un dels plats forts de la reunió de dirigents va ser el moment de repassar tots els projectes realitzats per Esplais Catalans durant el curs, destacant punts forts i febles i plantejant si cadascun d’ells té continuïtat i quins objectius hauria de marcar-se de cara al pròxim curs.

A més, els i les dirigents van traslladar la valoració dels esplais sobre la Monifesta’t 2016 de Berga i van poder compartir quin és l’estat del relleu dins dels Equips Generals de cada sector de cara al curs vinent.

Una jornada molt profitosa, plena de debats, feina i cohesió, un dia per a fer balanç i mirar cap al futur. Ara toca seguir treballant tots els projectes als sectors i als esplais! Som #monisimparables!