El cap de setmana 17-18 de febrer el Sector Camp de Tarragona va celebrar la seva trobada general a Vila-seca

El dissabte 17 i el diumenge 18 de febrer els infants i les monitores i monitors dels esplais del Sector Camp de Tarragona es van reunir al municipi de Vila-seca per celebrar la seva primera trobada general de l’any 2018: l’Avellanada!

Tots i totes les participants es van trobar dissabte ben d’hora i, després d’esmorzar plegats, les monitores i monitors van explicar què farien durant el cap de setmana i van presentar la mascota del sector: l’Avellana! Durant la resta del matí es van fer activitats conjuntes i, després de dinar, els diversos grups d’edat es van separar per fer tallers, jocs i dinàmiques en un format més reduït fins a l’hora de sopar!

Diumenge al matí, després de fer una mica d’exercici per despertar-se del tot, les nens i nenes del sector van estar tot el matí fent racons, en què hi havia papiroflèxia, pixi, slackline

Amb tot, les i els participants van valorar molt positivament la trobada. Va ser una experiència única que tots i totes les assistents es van endur cap a casa en forma d’aprenentatge i diversió! Ah, i també es van emportar un buf del sector de regal!