Una trentena d’esplais organitzen entre els dies 28 de març i 2 d’abril un total de 49 activitats de primavera. Enguany es duran a terme 8 campaments a la natura, 24 colònies i 17 rutes (de les quals 2 fora de Catalunya). Les rutes agafen força! Cada any més esplais opten per aquest projecte on els infants i joves tenen un major protagonisme a l’hora de preparar-lo i executar-lo. A més, el contacte amb la natura és més intens i aporta una experiència vivencial més enriquidora pels participants.

Recordem que la Guia per a la preparació de campaments, colònies i rutes ens dóna un cop de mà a l’hora de preparar les activitats, sobretot per comprovar que ho tenim tot a punt abans de marxar. Ho trobareu a la darrera pàgina de la Guia.

Els esplais no parem i molts ja estem preparant les activitats d’estiu. Per tal de no perdre cap detall, consulteu el Calendari de preparació de campaments, colonies i rutes.

Cal que tingueu present quin és el telèfon d’emergències per als esplais d’Esplac que realitzeu activitats aquesta primavera: 636 294 794.

La formació també és protagonista durant les vacances de primavera

Un total de 15 monitors i monitores participaran en formacions internacionals com la Queer Eastern a Alemanya i la Wind for the Mill a Portugal.

Són cursos molt enriquidors i sol·licitats pels i les monis. Us agradaria fer una formació amb persones d’arreu d’Europa o del món? Envieu un correu a internacional@esplac.cat i us n’informarem!

Desitgem que totes les activitats i formacions surtin molt bé i que les experiències ens facin crèixer com a persones i com a col·lectiu.