Els sectors Bages-Berguedà i Osona-Ripollès hem compartit aquesta activitat!

El passat cap de setmana del 17 i 18 d’octubre del 2015 els esplais del Bages-Berguedà i d’Osona-Ripollès vam anar de Trobada de Monis a Can Puig, a Sant Salvador de Guardiola.
L’activitat ha estat tot un èxit de participació, ja que hem estat 64 monitors i monitores en total! Hi van passar un total de 10 esplais; l’esplai Vic-Remei, l’esplai Xiruques del Roc de la Mel, l’Agrupament Roques Albes, el Grup de Campaments l’Esparver, l’esplai GEPS, l’esplai d’Avià i l’esplai Merlot del Bages-Berguedà, mentre que d’Osona-Ripollès van ser l’esplai Somnis, l’esplai Güitxi-Güitxi i l’esplai Les 100 Teies!
Estem molt contentes d’haver pogut compartir aquest cap de setmana, us expliquem com va anar tot;
La proposta de fer una trobada conjunta va venir per part d’Osona-Ripollès, ja que després d’uns anys consecutius celebrant la trobada, volíem compartir-lo amb un nombre més elevat d’esplais i de monis, per aconseguir així conèixer noves realitats. Per tant, quan es va proposar fer una trobada amb l’objectiu de ser un espai de debat i d’intercanvi d’experiències entre sectors amb una realitat territorial similar, des del Bages-Berguedà no ens ho vam pensar gens i ens vam apuntar a la iniciativa!
Així doncs, vam crear una comissió integrada per monitors i monitores dels dos sectors, que van organitzar el cap de setmana. El dissabte al matí va començar amb una dinàmica de coneixença. Tot seguit hi va haver l’espai formatiu del cap de setmana, on es van fer 3 formacions paral·lelament: Educació Sexual, Atenció a la Infància i a l’Adolescència en Risc i Organització i cohesió d’equips. A la tarda cada sector va celebrar la seva Assemblea General Ordinària i després es va seguir amb activitats i dinàmiques que havia preparat la comissió.
El curs no ha fet res més que començar i aquesta activitat ens ha servit per carregar-nos d’energia!

IMG_8530