Ja s’han inscrit més de 70 persones a l’Escola d’Esplac 2016, el cap de setmana formatiu més important de l’any que es celebra el 20 i 21 de febrer. Última setmana per inscriure’s (fins el 14 de febrer)!

L’Escola d’Esplac 2016, que porta per lema “Aprenem participant”, està despertant un gran interès entre monitors i monitores dels esplais. A una setmana d’acabar el període d’inscripció són molt poques les places lliures disponibles, només una vintena, i més de 70 persones ja s’han inscrit a la trobada formativa, que es celebra el cap de setmana del 20 i 21 de febrer a la casa de colònies Can Puig de Sant Salvador de Guardiola.

L’edició d’enguanyi tractarà el tema de la participació a l’esplai i d’aquest amb l’entorn. Hi hem convidat persones de referència en la matèria. El matí de dissabte està pensat per reflexionar al voltant del terme participació i les caractarístiques dels processos participatius i les persones participatives. Durant la tarda de dissabte compartirem fins a un total de set experiències participatives diferents. Finalment, el diumenge estarà destinat a crear recursos i processos participatius centrats a l’esplai i parlarem de l’infant com a protagonista del seu procés d’aprenentatge i el paper de les famílies.

Podeu veure el programa sencer i les persones convidades a la pàgina web de l’Escola d’Esplac. Si encara no t’hi has apuntat, no badis! Només queda una  vintena de places!