Aquesta setmana és una de les més importants de l’any pel que fa la promoció dels drets dels infants. Si bé aquesta és una tasca que fem durant tot l’any a través del nostre treball voluntari amb l’esplai, el 20 de novembre és una data que ens impulsa a seguir treballant i a fer més explícit que mai que els drets dels infants, aquí i arreu, no han de quedar-se en paraules que s’emporta el vent. Per això, bona part dels esplais a cada sector organitzen diferents activitats arreu de Catalunya.

I no estem soles en aquesta lluita. De fet, l’International Falcon Movement (IFM-SEI) i les entitats que en formen part, també celebren, com nosaltres, aquesta data tan assenyalada.

La Bet Bayó, ex-moni de l’esplai Boix, actual voluntària SVE a l’IFM, ens envia una proposta de recursos seleccionats per l’IFM per poder treballar amb els infants aquest cap de setmana o un dissabte a l’esplai. Es tracta d’una selecció d’activitats en anglès extretes del Compasito, un recurs online en anglès sobre educació en Drets Humans per infants, que també podeu trobar al Banc de Recursos.

Els recursos seleccionants són els següents: