Creus en la importància del relleu i t’agradaria desenvolupar algun recurs (app, guia, programa…) participant en un projecte internacional? Doncs aquesta oportunitat és per a tu!

L’entitat eslovena Slovenian Falcons Youth Union ha organitzat un projecte internacional sobre relleu i Esplac hi col·laborem! Els objectius del projecte es centren en facilitar el pas al món del monitoratge (youth work) per part de joves que passen de ser participants a monis i així com també per a persones que volen entrar a fer de monis o al voluntariat partint de zero.

El projecte busca desenvolupar una eina, idealment una app, que doni resposta a l’objectiu de facilitar el relleu per a joves i que pugui adaptar-se a les diferents realitats.

A causa de la COVID-19 el projecte ha hagut d’ajornar-se un any i té noves dates: del 29 d’octubre al 5 de novembre a Eslovènia. Ara mateix disposem de 3 places per aquest projecte. 

Què implica el projecte? Formar part d’un equip que faci un treball previ i/o posterior (preparació a nivell local, meetings online amb la resta d’entitats…); viatjar a Eslovènia del 29 d’octubre al 5 de novembre i aplicar la feina feta els mesos posteriors per tal que tingui repercussió a Esplac. Es poden crear sinergies amb el futur projecte sobre relleu d’Esplac.

Busquem persones de diferents perfils, que puguin aportar idees, coneixements sobre processos de relleu i amb imaginació i creativitat. No importa si ets de primer o últim any, tothom és benvingut!

Duració del projecte? D’octubre de 2021 a principis de 2022

Quin preu té? 20€ de quota. Els vols i altres despeses estan subvencionats.

Quin requisit he de complir? Tenir 18 anys o més i formar part d’Esplac.

Com m’inscric? Envia un correu electrònic a internacional@esplac.cat

 

Tens temps per apuntar-te fins al 9 d’octubre!

Si tens dubtes, t’interessa o vols resoldre qualsevol qüestió, no dubtis a escriure a internacional@esplac.cat per més informació!