Enfortir els esplais és la nostra raó de ser, per això Esplais Catalans oferim suport als esplais, sempre amb l’objectiu final de dotar-los d’eines per la seva emancipació. La finalitat d’Esplais Catalans és garantir una atenció personalitzada als esplais d’acord a la seva realitat.

Ja sabeu on i quan anireu de campaments, colònies o rutes d’estiu i ja heu introduït les dades a EsplacNet, oi? Ara toca, doncs, engegar la preparació de l’activitat!

El suport a la preparació de campaments, colònies i rutes és una de les accions d’atenció personalitzada més importants que realitzem des d’Esplac. Per fer-ho, oferim visites als esplais per a poder-vos fer un acompanyament i assessorament personalitzat a les necessitats que podeu tenir.
Durant les visites els esplais podeu resoldre tots els dubtes que se us han despertat sobre les activitats amb l’ajuda dels membres dels Equips Generals de Sector i les Coordinadores de Projectes de Sector: dubtes organitzatius, logístics, legislatius, de documentació, titulacions, pedagògics… També podeu intercanviar coneixements i experiències o conèixer tots els recursos pedagògics i organitzatius que tenim per inspirar i facilitar la preparació de la vostra activitat.

Segur que amb la visita us omplireu d’energia i ganes de començar amb la preparació de campaments, colònies i rutes! Així doncs, si voleu rebre una visita que us desperti un munt d’idees noves per a millorar les vostres activitats, parleu amb les i els dirigents o la tècnica del vostre sector i trobeu un dia plegats on trobar-vos per gaudir d’una estona d’aprenentatge compartit.

Per anar obrint boca, us recordem els recursos que tenim per a la preparació de campaments, colònies i rutes.

Visca l’estiu i amunt els campaments, colònies i rutes!