Després de l’Assemblea General Ordinària celebrada el diumenge 8 d’octubre, al Sector Vallès Occidental hem consolidat un nou equip per als propers cursos

Al Sector Vallès Occidental d’Esplais Catalans estem d’enhorabona! I és que el diumenge 8 d’octubre vam tancar una bona etapa per obrir-ne una que esperem que sigui encara millor. Vam celebrar l’Assemblea General Ordinària del sector als local de l’Esplai Gatzara, a Castellbisbal, en una trobada a la qual van assistir diverses cares noves i d’altres ja conegudes dels esplais més emblemàtics de la zona. Tots i totes vam participar en una dinàmica per conèixer, a grans trets, l’estructura i el funcionament general d’Esplac i del Sector Vallès Occidental, i més tard, vam treballar en activitats de redistribució pressupostària. Tot plegat amenitzat amb llaminadures!

Finalment, vam constituir el nou Equip General de Sector, format per l’Adrià Vàzquez, l’Alícia Flores i els tres nouvinguts: el Roger Sabans, l’Anna Manubens i l’Ana Lombardo. Amb ells i elles, i tota la resta de membres del Vallès Occidental, seguirem treballant amb més força i motivació que mai per fer créixer el sector!