El 6 de març a la tarda es van celebrar les Vesprades de formació del Sector Barcelona! Els i les monis es van trobar en diversos locals del barri del Clot, on es van realitzar les formacions: a l’esplai SCV-El Clot, a dos espais de Casanelles i a La Farinera.

Les Vesprades van començar a les 16:30 h i, en aquestes, les monitores van treballar les següents temàtiques: “Límits a l’Esplai”, “Participació Infantil”, “Atenció a la Diversitat – Necessitats Educatives Específiques” i “Conscienciació Política i Educació”. Les tres primeres formacions es van organitzar conjuntament amb l’Escola Lliure El Sol mentre que la darrera, sobre “Conscienciació política i educació”, va ser dinamitzada per monitors i monitores del sector, que van crear espais de debat i dinàmiques entorn d’aquesta qüestió.

En aquestes formacions hi havia inscrits un total de 74 monitores i monitors, de 10 esplais diferents del sector: C.E. Boix, Espurna, GMM, La Lluna, La Platgeta de la Marina, Matinada-Pòrtics, Movi de Sarrià, Totikap, Xangó i Xiroc.

Un cop acabades les formacions, els i les joves del Clot van organitzar un sopar i una cafeta, que va permetre dinamitzar la festa de les Vesprades. Els diners recollits s’utilitzaran per poder finançar part de l’activitat internacional del proper estiu, en què alguns monitors i monitores participaran en un camp de treball amb infants al Marroc. A més, la comissió Localitza’t va aprofitar un moment de la formació per explicar la jornada reivindicativa que es celebrarà el 21 de març.