Les Vesprades del Sector Baix Besòs han aplegat a Badalona més de 30 monitores i monitors dels esplais Diplodocus, Puigcastellar i Xirusplai. 

El divendres 28 d’abril han tingut lloc les Vesprades del Sector Baix Besòs. Una trentena de monitores i monitors dels esplais Diplodocus, Puigcastellar i Xirusplai han gaudit d’un espai formatiu on han pogut escollir entre dues càpsules formatives.

Per una banda, a la formació de “Masculinitats” s’ha generat un espai per qüestionar els models hegemònics de masculinitat i recollir eines per revisar el privilegi dins les entitats amb perspectiva de gènere. Per altra banda, la formació de “Salut Mental” va servir per adquirir eines per trencar amb les barreres i l’estigma que aquesta comporta i reflexionar sobre el paper dels esplais i de les monitores i monitors en l’acompanyament d’aquesta.

La jornada ha acabat amb un pica-pica de comiat i un espai de cohesió per continuar teixint xarxa al Sector Baix Besòs. Aquesta ha estat l’última activitat del curs i el Sector ja es prepara per plantejar noves propostes de cara al curs vinent!