El passat dijous 21 de juny vam posar el punt final al curs amb la celebració de les Vesprades! Un espai de cohesió i formació on les monitores del Barcelonès Nord van poder acomiadar-se fins al curs vinent.

La jornada va començar a les sis de la tarda amb l’arribada de les participants al local del Xirusplai per recollir la seva acreditació i descobrir les primeres sorpreses que tindria aquell vespre. Tot seguit, les monitores del sector, van gaudir d’una formació sobre gènere per a aprofundir en la matèria i donar-nos una nova perspectiva per introduir en totes les accions educatives que realitzem amb els respectius esplais.

Per sopar… pizza! Començava l’espai distés on les monitores podien xerrar i compartir experiències. Tot això amb diferents dinàmiques que la comi havia preparat. Ja vam avisar que no seria unes Vesprades normals!

Després de sopar va ser el moment de demostrar les habilitats que tenen com a #MonisImparables gràcies a les diverses proves que hi havia preparades: concurs de cançons, transportar lacasitos amb una canyeta o llaunes amb un espagueti. Tot per acabar d’abraçar-nos i agafar energia per totes les activitats que tenim preparades per l’estiu, que no són poques!