Com l’any passat, tornem a engegar la campanya econòmica d’aquest Sant Jordi! Teniu pensat vendre roses, manualitats o llibres? Esplais Catalans us oferim els contes Vet aquí els nostres Drets, per les paradetes de Sant Jordi dels vostres esplais!

Vet aquí els nostres drets. Contes per explicar els drets dels infants, és un recull de contes fruit del concurs de contes il·lustrats que vam realitzar l’any 2009, per celebrar el 20è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants.

Aquest recull es composa d’onze contes, cadascun dedicat a un dels deu principis de la Declaració dels Drets dels Infants de 1959, més un onzè dedicat al dret a la participació, al qual Esplais Catalans volíem fer especial incidència, donat que és un pilar del nostre projecte educatiu i aquest any també l’eix central de l’Esplaiada de Llagostera. Gràcies a aquest concurs vam aconseguir un dels nostres principals objectius: que es pensi, es parli, es creï i, en definitiva, es defensin els Drets dels Infants. El resultat doncs, podem dir que és més que un conte! I és que, a més d’una bona lectura, esperem que sigui un bon recurs educatiu per als esplais i per a tothom qui vulgui explicar d’una manera diferent quins són els drets dels més menuts.

Si voleu disposar de contes per vendre aquest Sant Jordi, us els oferim sense cap cost! Si us interessa, escriviu la vostra demanda a esplac@esplac.cat i us n’explicarem la resta de condicions. Teniu temps per a fer-ho fins el 17 d’abril!