El proper dissabte 23 de novembre se celebren les VI Jornades de la Fundació Marta Mata, els Drets dels Infants serà la temàtica central.

Les Jornades Marta Mata se celebren cada any sobre temàtiques diverses d’interès en el món educatiu. Enguany és la sisena edició i la temàtica girarà al voltant del llegat de Maria Montesori en el treball pel drets dels infants. La trobada serà a la casa de colònies Cal Mata, a Saifores.

El treball des de i per els drets dels infants és per nosaltres un dels pilars educatius i és per això que us recomanem aquestes jornades. Fem èmfasi en com pot ser d’enriquidora la perspectiva de Montesori per al dia a dia dels esplais. Les jornades van dirigides a tot el camp educatiu i ens pot servir per compartir idees i conèixer noves perspectives. Hi està previst veure documentals, fer debats i compartir algunes experiències i recursos.

Per a més informació consulteu el programa de les jornades. Cal fer inscripció prèvia, trobareu el formulari en el mateix programa.