El cap de setmana del 10, 11 i 12 de maig vam celebrar la segona edició dels Campaments Pedagògics. Si voleu saber més sobre com va ser aquesta trobada formativa, ja teniu disponibles els vídeos i les fotografies!

El cap de setmana del 10, 11 i 12 de maig monitores, monitors, dirigents i sòcies d’Esplais Catalans van participar de la segona edició dels Campaments Pedagògics al terreny d’acampada a Sant Joan de l’Avellanet, a Bagà. Aquesta activitat la organitza la Comissió Línies Pedagògiques d’Esplac que, a través de reflexions sobre el mètode pedagògic i temàtiques concretes, té la finalitat de definir les línies pedagògiques dels esplais de l’entitat.

Vas venir i vols recordar aquest meravellós cap de setmana? No vas poder venir, però vols conèixer quins temes vam tractar a les formacions? Descobreix tot el que va passar als Campaments Pedagògics als vídeos que ja tens disponibles al canal de Youtube d’Esplais Catalans! A més, recorda que a Flickr també hi pots trobar un recull amb les imatges més destacades d’aquesta trobada.