La revista digital d’Esplais Catalans dinamitzarà el divendres 27 d’octubre a Barcelona un espai de debat sobre la relació entre l’educació en el lleure i els mitjans de comunicació

El Grup de Treball del Som Esplai, la revista digital d’Esplais Catalans, està organitzant per al divendres 27 d’octubre una taula rodona amb grans ponents per reflexionar sobre el vincle entre l’educació i la comunicació. Com és que els esplais apareixem més en l’escena mediàtica per accidents o coses negatives que no pas per la tasca educativa que fem diàriament? Interessa a la gent de fora de l’àmbit la nostra actuació amb infants i joves? Ens hem de proposar arribar a més públic? I en cas que sí, com ho hem de fer?

Són preguntes que sovint ens plantegem i que intentarem respondre juntament amb tres ponents de luxe, de disciplines diferents dins l’àmbit de la comunicació:

  • Joan Turu, il·lustrador i comunicador gràfic (@joan_turu a Twitter).
  • Mariona Zamora, antropòloga i comunicadora a Ulleres per Esquerrans (@ulleresperesquerrans a Facebook)
  • Pau Rodríguez, periodista a El Diari de l’Educació (@paurodra a Twitter).

Així, l’acte se celebrarà a Barcelona (en breu concretarem el lloc) el divendres 27 d’octubre a les 20 h. Per confirmar assistència, cal que envieu un missatge electrònic a comunicacio@esplac.cat. A més a més, també us podeu apuntar a l’esdeveniment que hem creat al Facebook, per anar entrant en matèria i assabentar-vos de totes les novetats sobre l’acte.

Gràcies a tots i totes. Us esperem veure divendres vinent per reflexionar sobre educació i comunicació!