Des de Som Esplai convoquem de nou l’espai de debat que no vam poder celebrar a l’octubre per coincidència amb actes reivindicatius per la situació política a Catalunya

El Grup de Treball del Som Esplai, la revista digital d’Esplais Catalans, recupera per al divendres 2 de febrer de 2018 la taula rodona “Volem sortir a la tele (?)” que estava prevista per al divendres 27 d’octubre de 2017. La coincidència de l’activitat amb  diversos actes reivindicatius per la situació política que vivia Catalunya va fer que la suspenguéssim temporalment. Però ara recobrem la debat amb més força que mai per reflexionar sobre el vincle entre l’educació i la comunicació.

Com és que els esplais apareixem més en l’escena mediàtica per accidents o coses negatives que no pas per la tasca educativa que fem diàriament? Interessa a la gent de fora de l’àmbit la nostra actuació amb infants i joves? Ens hem de proposar arribar a més públic? I en cas que sí, com ho hem de fer?

Són preguntes que sovint ens plantegem i que intentarem respondre juntament amb tres ponents de luxe, de disciplines diferents dins l’àmbit de la comunicació:

  • Joan Turu, il·lustrador i comunicador gràfic (@joan_turu a Twitter).
  • Mariona Zamora, antropòloga i comunicadora a Ulleres per Esquerrans (@ulleresperesquerrans a Facebook)
  • Víctor Saura, director d’El Diari de l’Educació (@vsaura a Twitter).

Així, l’acte se celebrarà a la Lleialtat Santsenca de Barcelona el divendres 2 de febrer a les 19 h. Per confirmar assistència, cal que envieu un missatge electrònic a comunicacio@esplac.cat. A més a més, també us podeu apuntar a l’esdeveniment que hem creat al Facebook, per anar entrant en matèria i assabentar-vos de totes les novetats sobre l’acte.

Gràcies a tots i totes. Us esperem veure divendres vinent per reflexionar sobre educació i comunicació!