El Centre Kurt Lowënstein organitza un any més aquesta trobada formativa, que aquest any porta per lema “Fridays for a Socialist Future!”

Aquest any la Summer School tractarà sobre les dificultats que experimentem per lluitar contra la imminent amenaça de l’emergència climàtica -i els conseqüents reptes socials- en un món capitalista.

L’escalfament global ja afecta el dia a dia de les nostres vides i els efectes empitjoraran en els propers anys, especialment pels països del sud global. Cada any s’exploten més recursos que augmenten la riquesa dels rics i impulsen encara més l’escalfament climàtic.

El seminari introduirà els fets i evidència científica sobre el clima i treballarà per implementar una transformació socialista i ecologista. El principal repte de la formació serà treballar la justícia social, climàtica i global en conjunt. Cada participant podrà escollir un itinerari temàtic, i formarà part d’un grup internacional divers d’activistes i monis, en què cadascú podrà aportar la seva visió i experiència local.

 

Títol de l’activitat:  Linking climate and social justice: Fridays for a Socialist Future!

Dates: del 17 al 24 de juliol 2022

Lloc: Centre Kurt Löwenstein (Werftpfuhl – Alemanya)

Cost: 70€ (inclou allotjament, àpats i viatge)

Idioma de treball: Anglès (cal tenir un nivell adequat per tal de poder participar plenament de l’activitat)

 

Com m’inscric? A través de l’Era!

El termini era fins el 31 de maig, però ampliem uns dies més! Un cop tancat el període d’inscripció t’informarem si has estat seleccionada per participar en aquest seminari. Queden encara 3 places disponibles!

Més informació i contacte:  internacional@esplac.cat  / 722 67 21 66

Informació relacionada amb la Covid-19

El Centre Kurt Lowënstein segueix un protocol sanitari per evitar els contagis per Covid-19 durant les seves formacions. Es segueixen unes normes d’higiene (com portar mascareta en espais tancats) i es treballa per grups. Per entrar al centre fa falta el certificat de vacunació (tres dosis), certificat de recuperació o bé certificat de vacunació (dos dosis) amb un test negatiu. Fins ara han dut a terme satisfactòriament totes les formacions i confien en què el seminari serà possible. En cas de cancel·lació no s’haurà de pagar cap quota. La informació actualitzada sobre els requisits d’entrada els podeu trobar a: https://www.auswaertiges-amt.de/en/coronavirus/2317268