El Centre Kurt Lowënstein organitza un any més aquesta trobada formativa, que aquest any porta per lema “Fridays for a Socialist Future!”

Aquest any la Summer School tractarà sobre les dificultats que experimentem per lluitar contra la imminent amenaça de l’emergència climàtica -i els conseqüents reptes socials- en un món capitalista.

L’escalfament global ja afecta el dia a dia de les nostres vides i els efectes empitjoraran en els propers anys, especialment pels països del sud global. Cada any s’exploten més recursos que augmenten la riquesa dels rics i impulsen encara més l’escalfament climàtic.

El seminari introduirà els fets i evidència científica sobre el clima i treballarà per implementar una transformació socialista i ecologista. El principal repte de la formació serà treballar la justícia social, climàtica i global en conjunt. Cada participant podrà escollir un itinerari temàtic, i formarà part d’un grup internacional divers d’activistes i monis, en què cadascú podrà aportar la seva visió i experiència local.

 

Títol de l’activitat:  Linking climate and social justice: Fridays for a Socialist Future!

Dates: del 17 al 24 de juliol 2022

Lloc: Centre Kurt Löwenstein (Werftpfuhl – Alemanya)

Cost: 70€ (inclou allotjament, àpats i viatge)

Idioma de treball: Anglès (cal tenir un nivell adequat per tal de poder participar plenament de l’activitat)

 

Com m’inscric? A través de l’Era!

Tens temps fins al 31 de maig! Un cop tancat el període d’inscripció t’informarem si has estat seleccionada per participar en aquest seminari. Tenim 7 places disponibles!

Més informació i contacte:  internacional@esplac.cat  / 722 67 21 66

Informació relacionada amb la Covid-19

El Centre Kurt Lowënstein segueix un protocol sanitari per evitar els contagis per Covid-19 durant les seves formacions. Es segueixen unes normes d’higiene (com portar mascareta en espais tancats) i es treballa per grups. Per entrar al centre fa falta el certificat de vacunació (tres dosis), certificat de recuperació o bé certificat de vacunació (dos dosis) amb un test negatiu. Fins ara han dut a terme satisfactòriament totes les formacions i confien en què el seminari serà possible. En cas de cancel·lació no s’haurà de pagar cap quota. La informació actualitzada sobre els requisits d’entrada els podeu trobar a: https://www.auswaertiges-amt.de/en/coronavirus/2317268