El grup fa el tancament de curs amb una formació i la valoració de totes les accions proposades

El passat dimecres el Grup de Treball d’Educació Emocional, va realitzar la segona part de la formació iniciada al segon trimestre. Sota el marc de l’objectiu “Formar-nos emocionalment”, es van treballar eines per a la pròpia gestió emocional (exercicis respiratoris, risoteràpia i relaxació, entre d’altres).

Més enllà de la formació, també va ser un bon moment per valorar el GdT, el seu recorregut i les accions de futur que es plantegen.
La valoració és molt positiva, el grup ha crescut, s’ha consolidat la importància de l’educació emocional, com a necessitat inherent de les entitats i col·lectius que treballen des del lleure.

Sobre els objectius treballats a curt termini pel Grup de Treball podem resumir:

  1. Ens hem format, i volem seguir-ho fent!
  2. Vam dinamitzar dues sessions d’Educació Emocional en el marc de la Monifesta’t. La valoració dels participants va ser òptima, i es va copsar l’interès per seguir aprofundint en la gestió de les pròpies emocions i les dels altres.
  3. Les reunions del GdT cada vegada més, esdevenen espais de debat, reflexió i creació de discurs.

I a partir d’ara què?

Doncs queden accions encara per acabar (recull de contes, guia d’activitats…), i altres propostes que cada vegada agafen més forma.

Se’ns dubte però,  queda la il·lusió, l’entusiasme i la motivació per seguir treballant, implicant a les monitores i consolidant el grup de treball, a qui cal agraïr les ganes de fer-ho possible.

Com sempre diem, no deixarem d’emocionar-nos, ingredient indispensable per seguir treballant l’Educació Emocional als esplais.

Estàs interessat en participar? Només cal que et posis en contacte amb valles@esplac.cat.