L’entitat Woodracft Folk del Regne Unit ofereix plaça per acollir dues persones voluntàries al seu centre residencial de campaments a Herefordshire, Regne Unit.

L’estada és de l’1 d’abril al 31 d’agost del 2020 al campament de Biblin (Biblins Youth Campsite) on l’entitat realitza campaments d’estiu per joves.

  • … I que hi faràs tu allà?

Es tracta de donar suport al funcionament i desenvolupament d’aquest espai tot treballant amb els i les joves i acompanyar-los a desenvolupar activitats d’acord amb els seus interessos i habilitats. Les tasques consisteixen en organitzar aquests campaments i desenvolupar formacions i activitats a l’aire lliure sobre sostenibilitat, natura, conservació, investigació, facilitació de grups, desenvolupament de mitjans de comunicació social, etc. 

  • … Quin cost té l’estada?

L’allotjament, el transport i les despeses corrents estan subvencionades.

  • … Tothom s’hi pot inscriure? Com es fa?

El requisit per inscriure’s és que tinguis entre 18 i 30 anysEl termini d’inscripció finalitza el 18 de febrer del 2020 i cal enviar el CV i una carta de motivació a michael.lawrence@woodcraft.org.uk. Si necessites més informació o tens qualsevol dubte pots escriure un correu a internacional@esplac.cat.

Animeu-vos perquè pot ser una gran experiència passar un estiu sent part de l’organització d’aquests campaments per joves en un lloc tan idíl·lic, espectacular i únic!