L’objectiu d’aquestes dues adhesions són mostrar el nostre suport a la llibertat d’expressió i el rebuig a la criminalització de la solidaritat amb Palestina, així com el suport al Boicot a Eurovisión 2019, un festival que preten tapar i emmascarar els crims de guerra i contra la humanitat que duu a terme Israel contra el poble palestí.

Els esplais ja podeu votar a favor o en contra de l’adhesió a les campanyes “Defensem els Drets Humans” (que condemna l’intent de criminalitzar i reprimir el dret democràtic a la defensa dels Drets Humans i l’intent de silenciar la solidaritat amb causes com la del poble palestí) i “Boicot Eurovisión 2019” i el concert “Boicot a Eurovisión 2019” organitzat des de la coalició Prou Complicitat amb Israel (CPCI), la Comunitat Palestina de Catalunya i la Red Solidaria Contra la Ocupación de Palestina (RESCOP).

La votació, tal i com marca el protocol, es farà a través de l’Era, i es podrà votar fins al 29 de març a les 23.59 hores. Tots els esplais podeu votar a favor, en blanc o en contra del text proposat.

Els posicionaments s’aprovaran en cas que hi hagi majoria absoluta dels esplais que hagin votat dins del termini, a no ser que es consideri votació irrellevant. Es considerarà irrellevant una votació amb menys d’un 20% de participació.

Recordeu que no es podrà difondre públicament el posicionament durant l’etapa de votació, ja que no ha estat aprovat encara.