ACTUALITZACIÓ 12/01/15: Us oferim aquest document actualitzat en anglès amb dades més concretes del projecte Wind for the mill i ampliem el període d’inscripcions fins el 20 de gener!

Wind for the mill: Active participation in a rural environment és un projecte d’intercanvi internacional organitzat per un grup de voluntaris i voluntàries de Portugal vinculat a la nostra entitat sòcia, l’APCC (Associação para a Promoção Cultural da Criança). El projecte pretén promocionar el compromís cívic i el sentit de la comunitat basat en la participació activa i s’adreça a monitors i monitores amb interès i experiència en el treball d’aquests temes amb infants i joves.

Durant una setmana, participants de Les Francas (França), Dream for Life (Romania), P.E.C.O. (Itàlia), APCC (Portugal) i Esplais Catalans (Catalunya), podran:

  • Conèixer les diferents realitats, tant urbanes com rurals, de les diferents entitats.
  • Reflexionar al voltant del concepte de participació activa com a forma de promoure un rol més ampli de la ciutadania a la societat.
  • Compartir bones pràctiques (metodologies, tècniques, projectes…) entre entitats.
  • Posar en marxa activitats de participació activa en col·laboració amb els i les locals d’Alvito, i molt més!

A partir d’ara i fins al 8 de gener podeu omplir el qüestionari de sol·licitud que trobareu al final de la notícia. Es cerquen 8 participants i 1 coordinador o coordinadora. Aquesta convocatòria està oberta a tots els membres d’Esplais Catalans que compleixin els requisits, però es es valorarà positivament l’experiència d’esplai en espais rurals. Podeu veure aquí els criteris de selecció de participants en formacions internacional de l’associació.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dates de l’activitat: del 28 de març al 4 d’abril del 2015 (Termini per inscriure’s: 20 de gener)

Lloc: Alvito, Portugal.

Places: 8 membres i 1 coordinador

Requisits:

  • Tenir entre 18 i 26 anys.
  • Experiència bàsica sobre la temàtica del projecte.
  • Entendre’s bé amb l’anglès i ganes d’aprendre’l.
  • Disponibilitat tots els dies que dura l’activitat.

Condicions econòmiques: 10 euros de quota d’inscripció i reemborsament de fins a 140 euros per desplaçaments.

Cliqueu aquí per accedir al Formulari d’Inscripció