Les entitats Acció Escolta, Escola Lliure el Sol, Esplais Catalans, Fundació Ferrer i Guàrdia i Incoop, organitzem conjuntament la sessió de treball sobre drets dels infants i participació infantil.

Quan? Dissabte, 8 de febrer de 2020
A quina hora? D’11 del matí a 14h
On? Sala d’actes de l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona)

Les cinc entitats, celebren la jornada en el marc dels actes del 30è Aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants (2019). En una reunió inicial vam atendre una de les principals preocupacions que teniem en comú: quin tipus de participació estem fent? és participació infantil? què existeix darrere aquests processos de participació? ho estem fent bé?… Amb totes aquestes qüestions, vam comprendre la necessitat d’una sessió de treball per reflexionar, dubtar i repensar quin tipus de participació estem conduint amb els grups d’infància i adolescència i quin és el següent pas en aquest àmbit.

Durant la jornada ens acompanyarà l’Ana Novella, agregada interina en el Departament de Teoria i Història de la Universitat de Barcelona, i en Fermín Rodríguez, mestre i formador de l’Escola Lliure el Sol.

A qui s’adreça la xerrada? L’espai està adreçat a la direcció, quadres mitjos, equips tècnics i bases de totes les 5 entitats organitzadores.
En cas de que estigueu interessades en participar, podeu fer la vostra inscripció fent clic aquí.

Us recordem que durant la jornada hi haurà també un vermut musical 🙂

Us hi esperem!