Nova edició del YO! Fest (Youth Opinion Festival), el festival de política juvenil més gran d’Europa se celebra el proper mes de maig (29-30) a Estrasburg, França.

Aquest esdeveniment està organitzat pel Fòrum Europeu de la Joventut i combina debats, tallers, xerrades, exposicions i actuacions sobre les persones joves a Europa. Hi ha set àrees temàtiques principals a l’esdeveniment:

L’IFM-SEI enviarà un grup de  17 participants i està buscant persones joves interessades. L’entitat realitzarà activitats sobre temes de migracions, educació per a la pau i el diàleg entre grups de joves en conflictes, prevenció de l’extremisme violent, de la violència sexual i els efectes del canvi climàtic.

Lloc: al Parlament Europeu, Estrasburg, França

Dates: del 29 al 30 de maig de 2020 (arribar el 28 i marxar el 31).  

Cost: allotjament i menjars coberts. Viatge o vols (en principi reemborsats). Cal parlar-ho amb l’entitat si sou escollits/es.

Grup IFM-SEI : serà un grup de 17 participants de diferents entitats de l’FIM-SEI. Joves de menys de 30 anys. 

Sol·licitud: Via online aquí abans del 10 de gener. El procés de selecció el fa la IFM-SEI i després Esplac acabarà de confirmar la vostra plaça. 

 

Pots veure la notícia oficial fent clic aquí!

Si t’interessa, omple el formulari i envia un correu a internacional@esplac.cat per tenir el suport durant el procés de selecció!