Des d’avui i fins el 15 de maig podeu presentar els vostres treballs!

Un any més arrenquem la campanya “Els esplais fem l’estiu” amb el concurs de cartells. Aquesta campanya consisteix en donar a conèixer els campaments, les colònies i les rutes que els esplais fem a l’estiu amb un doble objectiu: per una banda, donar visibilitat al volum d’activitats i reivindicar el reconeixement de la tasca educativa i voluntària dels esplais també en època de vacances i, per altra banda, poder oferir places obertes per a nous participants a aquestes activitats.

Al concurs, us hi podeu presentar tant individualment (estigueu o no vinculats a un esplai), com en grup; podeu presentar, per exemple, un treball fet per grup d’edat. Abans de posar-vos-hi llegiu atentament les bases del concurs. Teniu fins a les 23.59 h del 15 de maig de 2017 per presentar els vostres treballs!

Aquest cartell ha de servir per promocionar les activitats de l’estiu dels esplais d’Esplac, però alhora servirà per a la difusió de la resta de campaments, colònies i rutes que fem durant altres èpoques de l’any. És per això, que heu de presentar dues versions del cartell: una primera que inclogui la frase “els esplais fem l’estiu” i una altra sense aquest text, de manera que cada esplai pugui posar-hi la frase que s’adeqüi més a la seva activitat.

Els esplais podreu veure i votar els cartells presentats a través de l’EsplacNet entre del 18 al 31 de maig. El cartell més votat serà el guanyador i en podreu demanar còpies impreses com a recurs per difondre els vostres campaments, colònies i rutes d’estiu. L’autora o l’esplai guanyador s’endurà material d’acampada pel valor de 150€ com a obsequi.

Us animeu a participar?