El Sector Vallès Occidental celebrarà aquest cap de setmana una trobada d’esplais a Terrassa que tindrà com a centre neuràlgic el barri de Sant Llorenç, amb l’objectiu de reivindicar un lleure educatiu més inclusiu i divers.

Centenars d’infants i joves d’entre 3 i 17 anys gaudiran d’un cap de setmana d’activitats de lleure on es parlarà de desigualtats socials i interseccionalitat, a través de tallers, jocs i dinàmiques organitzades per monitors i monitores voluntàries.

Enguany, els esplais han apostat per apropar la trobada a zones amb menor participació en les entitats de lleure, amb l’objectiu d’apropar i fer més accessible el món de l’esplai a realitats més diverses. 

En l’esdeveniment hi participaran més de 550 persones, entre infants, joves i monitors i monitores voluntàries d’esplais de Terrassa, Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola, Castellbisbal, Sant Quirze del Vallès i Barberà del Vallès. 

La Trobada General del Sector Vallès Occidental és un espai de reunió en una població de la comarca que es duu a terme un cop l’any i que reuneix els esplais del sector en un espai de cohesió per aprendre i divertir-se.