Informem-nos bé de quines eines d’informació i avís tenim durant les activitats de CCR

Quan marxem a l’estiu cal que tinguem molt clar quin es el pla d’emergència per actuar en cas d’incendi, inundacions o tempestes, que hem d’haver dissenyat i compartit amb tot l’equip de monitores perquè tothom n’estigui al cas.

Cal que definim quines persones seran les encarregades d’informar-se sobre la previsió meteorològica i els riscos periòdicament, i quin serà el pla d’evacuació en cas d’emergència.

Per estar ben informades podem consultar abans de marxar i periòdicament durant l’activitat el web de prevenció en el lleure de la Generalitat, o també descarregar-nos l’aplicació de protecció civil.

La prevenció sempre és el més important, però malgrat tot, sempre poden succeir imprevistos. Recordeu que teniu a disposició 24 hores el telèfon d’emergències d’Esplac per notificar i fer consultes sobre les incidències que pugueu tenir.

Tel. emergències d’Esplac: 667.26.31.32

A banda, en cas d’emergència greu trucarem sempre al 112. Si som a la muntanya i no hi arriba la senyal, en el següent enllaç podem consultar on tenim el punt de cobertura del 112 més proper.

Us desitgem a totes unes activitats d’estiu plenes d’emocions inolvidables!