El 20 de març celebrem la primera Kafeta de la Comissió de Gèneres i Sexualitats Diverses i Dissidents per visionar la pel·lícula d’Alteritats i posar en comú totes les reflexions que ens emportem de les jornades.

Després de celebrar la V edició de les Jornades Dissidents, el proper dimecres 20 de març la comissió de Gèneres i Sexualitats Diverses i Dissidents organitza una kafeta per aterrar col·lectivament les diferents idees treballades en els dos tallers de les jornades. L’esdeveniment tindrà lloc de 18:00 a 21:00 a la Seu d’Esplac (C/Avinyó 44, 08002, Barcelona). Encara us podeu inscriure a través de l’ERA, teniu temps fins al 13 de març!

La kafeta consisitirà en un cinefòrum, amb el visionat del film Alteritats, d’Alba Cros i Nora Haddad. Aquest documental connecta directament amb totes les reflexions sorgides a les jornades, ja que ens acosta a través de la pantalla a les quotidianitats de diferents persones que formen part del col·lectiu LGTBIQA+ i ens ofereix exemples de com cohabitar i resistir en un món estructuralment cishtereosexual.

A partir del visionat del documental generarem un espai de diàleg i de creació del nou recurs de perspectiva GSDD a l’esplai. L’objectiu és recollir i col·lectivitzar bones pràctiques a poder dur a terme des dels esplais per materialitzar l’acompanyament d’infàncies crítiques i sensibilitzades amb la intersecció sexe-gènere-desig.

Kafeta GSDD