El passat cap de setmana, 4 i 5 d’agost de 2021, les membres de l’Equip de Coordinació (Equico) van fer la primera tancada del curs a La Vall d’en Bas (La Garrotxa).

L’Equico,  les persones voluntàries que lideren l’associació i que són escollides a l’Assemblea General Ordinària per un mandat de 2 anys, van passar el cap de setmana passat a La Vall d’en Bas (La Garrotxa) per encarar la primera tancada del curs. Durant l’any fan un total de quatre tancades i aquesta primera serveix per organitzar i encarar el curs de la millor manera possible.

S’apropa l’Assemblea General Ordinària d’Esplac i aquest ha estat un productiu cap de setmana per seguir organitzant-la. També ha estat un espai per seguir enfeinades amb el Pla de Treball, per abordar i treballar el relleu en l’equip i per fer els últims retocs del nou Pla Estratègic triennal, que en molt poquet veurà la llum!

Setembre està sent i serà un mes ple de feina i organització. La pròxima parada serà la setmana que ve amb el Gran Comité* i la tancada de la Secretaria Tècnica.

 

*Qui és qui al Gran Comitè?

  • L’Equip de Coordinació (Equico) són les persones voluntàries que lideren l’associació i que són escollides a l’Assemblea General Ordinària per un mandat de 2 anys.
  • Els Equips Generals dels Sectors (EGS) són les persones que coordinen l’acció dels sectors geogràfics amb unes funcions semblants a l’Equip de Coordinació però en l’àmbit del sector geogràfic.
  • Les Representants de les Comissions (RdC) són les persones que representen cada comissió i que aporten una visió especialitzada i transversal en les decisions que es prenen a l’entitat.
  • La Coordinació Tècnica (CT) són la representació de les treballadores i treballadors que realitzen la tasca quotidiana d’Esplais Catalans.