Aquest cap de setmana celebrem la XLII Assemblea General Ordinària d’Esplais Catalans! Ja ho teniu tot a punt?

La XLII AGO d’Esplac és a tocar i, per tant, és el moment de repassar els últims preparatius. El dissabte 2 de desembre ens trobarem a les 9:00h al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt per a fer les inscripcions. Si veniu en transport privat, al mapa de la Guia de Participació trobareu els llocs on podeu aparcar. Per altra banda, si veniu en transport públic teniu diferents opcions. Podeu arribar en tren, agafant la línia R1 de Rodalies fins a l’estació de Premià de Mar. Allà haureu d’agafar el bus C30 que surt a les 9.15h i baixar a la parada Riera de la Targa/ Camí de Mataró per arribar a les 9.30h. També podeu arribar en bus des de Barcelona: agafant el bus 805 a Gran Via de les Corts Catalanes/ Passeig de Gràcia (Barcelona) fins a la parada Riera de Targa /Camí de Mataró a les 9.28h. És molt important que sigueu molt puntuals perquè l’assemblea començarà a les 10:00h en punt!

Per a inscriure-us a l’AGO ens heu de ferr arribar la vostra acreditació. És molt important que estigui segellada i signada! La podeu enviar per correu electrònic a esplac@esplac.cat o a la vostra Coordinadora de Projectes (CPS). Si no ens la feu arribar abans de l’assemblea, l’haureu de portar presencialment el dia de l’AGO.

Coses a tenir en compte…

  • Abans d’intervenir, cal dir el número assignat, per poder fer el recompte d’intervencions de GSDD.
  • Comptarem amb una persona facilitadora, que estarà localitzable tota l’Assemblea General i a qui us podreu dirigit per tal de resoldre els possibles malentesos o incomoditats que sorgeixin.
  • Un cop acabada la part de dissabte, soparem a Can Rafart. A les 22h hi haurà un concert en acústic a càrrec d’Aina Camps. Us proposem venir amb el vostre sopar i pareos per poder gaudir de la música en directe!
  • A partir de les 24h haurem de fer silenci a la zona de l’escola perquè qui vulgui pugui dormir, per tant, totes aquelles que no hi vulguin dormir hauran de marxar. Es podrà entrar de nou entre les 1.30h i les 2h i a partir d’aquella hora, l’escola i l’institut estaran tancats.

HORARI DISSABTE

09:00 h – Inscripcions (Teatre La Massa)

10:00 h – Inici Assemblea General Ordinària (Teatre La Massa)

14:00 h – Dinar (Can Rafart)

16:00 h – Represa Assemblea General Ordinària (Teatre La Massa)

20:00 h – Fi Assemblea General Ordinària (Teatre La Massa)

20:30 h – Instal·lació (Escola Francesc Macià / Institut Jaume Almera)

21:00 h – Sopar i concert d’Aina Camps (Can Rafart)

24:00 h – Bona nit! (Escola Francesc Macià / Institut Jaume Almera)

HORARI DIUMENGE

9:00 h – Inscripcions i acreditacions (Teatre La Massa)

10:00 h – Inici Assemblea General Ordinària (Teatre La Massa)

14:00 h – Tancament Assemblea General Ordinària (Teatre La Massa)

14:00 h – Dinar (Can Rafart)