Avui 21 de març s’ha estrenat la cançó “Tinc esplai!” del grup de música familiar Ambauka, realitzada en el marc del 40è aniversari d’Esplais Catalans per l’Esplaiada 2022!

Avui, 21 de març, s’ha estrenat la cançó Tinc esplai!” del grup Ambauka en col·laboració amb Esplais Catalans (Esplac) per l’Esplaiada 2022. La cançó i el videoclip arriben amb l’inici de la primavera, després de 10 anys de la cançó d’èxit  “L’energia de l’esplai, també d’Ambauka, que s’ha convertit en la cançó estrella de tots els esplais de Catalunya. La nova cançó reivindica la tasca educativa dels esplais, posant l’infant al centre i reivindicant la seva veu i poder de decisió.

“Tinc esplai!” es convertirà en la cançó de l’Esplaiada 2022, que serà els pròxims 6, 7 i 8 de maig a Sant Cugat del Vallès. L’esdeveniment ja compta amb més de 1.500 infants, joves i monis inscrits i preveu superar la xifra de l’anterior Esplaiada 2018 (2.500 participants inscrits). Ambauka posarà música a l’acte unitari del 8 de maig, fent ballar i cantar els esplais de tot el territori català al ritme de les seves cançons. 

Estrenem la cançó de l’Esplaiada amb videoclip

Enguany, la cançó de l’Esplaiada comptarà amb un videoclip on han participat infants de l’esplai Draks de Castellterçol i Ambauka, coordinat per Esplais Catalans, que s’estrenarà el mateix 21 de març a les 19:00 h. A través del videoclip es vol transportar a tothom qui el vegi a les vivències dels infants i joves de l’esplai i a tot allò que suposa l’educació no formal, molt present en la identitat i cultura catalana.

A més, la cançó “Tinc esplai!” també beu del vincle d’Ambauka amb Esplais Catalans. El grup va sorgir el 2008 a l’Esplai L’Agrupa d’Esplac, a Molins de Rei, quan uns quants monis van decidir formar un grup d’animació per celebrar la Festa de Primavera. 

L’Esplaiada del 40è

El llançament de la cançó i del videoclip s’emmarca en el marc 40è aniversari d’Esplais Catalans. Conjuntament amb la presentació del conte il·lustrat “I tu, què fas dissabte? L’aventura d’anar a l’esplai” el proper 22 d’abril al Círcol de Badalona, i d’altres iniciatives de la celebració del 40è, és una aposta més de l’entitat per reivindicar l’educació en el lleure laica i voluntària.

Ara que ja s’ha llençat la cançó, es pot trobar disponible a totes les plataformes de música digital, com Spotify. I recordeu, avui a les 19:00 h estrenem el vídeoclip!

 

portada-tinc-esplai

Ecolta Tinc esplai!