Els Sector Baix Llobregat i el Sector Girona han estat els últims sectors geogràfics d’Esplac en celebrar les seves Assemblees Generals Ordinàries de Sector. Enceten el curs amb moltes ganes i activitats dins del sector.
Sector Baix Llobregat

23 monis dels 9 esplais del sector s’han trobat al local de l’esplai Vol i Vol (Cornellà) per celebrar l’AGO del Sector Baix Llobregat. S’ha pogut aprovar la Memòria del curs passat 2020/21, marcat per la COVID-19, i el Pla de Treball per aquest nou curs 2021/22, que continua amb l’objectiu de seguir treballant per la cohesió dels esplais del sector i que inclou nous objectius com crear una xarxa pedagògica del sector, fomentar que les monitores i monitors es formin, i apostar perquè els esplais adoptin models més sostenibles amb el medi ambient. Seguidament, després de l’AGO, s’ha seguit fent la reunió de sector d’octubre, en la qual s’ha parlat de la primera activitat del sector: la Diada Universal dels Drets dels Infants, que tindrà lloc el cap de setmana del 20 i 21 de novembre de 2021.

S’emporten bones sensacions i motivació pel fet de que hi hagin assistit tots els esplais del sector i veure que comencen amb moltes ganes un curs ple d’activitats!

Sector Girona

El passat dissabte 23 d’octubre a les 11 h del matí va tenir lloc l’Assemblea del Sector Girona, al local de l’Esplai de Medinyà. Allà les diferents persones representants dels esplais del sector van decidir com s’organitzarien aquest curs, en que sumaran forces amb el Sector ROM per fer les reunions de sector, conèixer altres realitats d’esplais d’Esplac i cohesionar-se entre si. Alhora, mantindran les activitats pròpies del sector amb dues trobades de monitores i monitors. El sector segueix motivat i amb ganes de fer-se present a Esplac, a mé a més un dels objectius és fer xarxa amb esplais del seu entorn per fer activitats conjuntes entre grups d’infants i/o joves i així caminar cap un sector més gran i divers.

Després de l’assemblea es va aprofitar per parlar de temes de la reunió de sector i animar a participar de l’AGO d’Esplac i l’Esplaiada d’aquest curs.