Aquest cap de setmana, entre 15 i 20 monitores del Sector Camp de Tarragona es reuniran a Vila-seca per fer la Trobada de Monitores i Monitors d’inici de curs!


El Sector Camp de Tarragona engega el curs aquest cap de setmana amb una de les primeres trobades presencials d’Esplac, la Trobada de Monis, on hi participaran entre 15 i 20 monitores i monitors dels esplais del sector. Es trobaran al matí a l’esplai Esclop, a Vila-seca, i realitzaran l’AGO (Assemblea General Ordinària), on s’acomiadaran de l’ EGS (Equip General del Sector) per deixar pas al nou equip. Tot seguit, decidiran les línies generals del curs: com es faran les trobades de monitores? i les reunions de sector? les formacions? sobre què? i el relleu a les noves monitores i monitors?

A més a més, després de dinar… formació amb la fundació Vicki Bernadet sobre Prevenció i detecció de l’abús sexual infantil. Les monitores del sector van valorar que calia una molt bona formació per tal de donar resposta al nou protocol pels esplais.

Per descomptat, per poder gaudir d’una trobada segura i poder seguir fent activitats presencials, se seguiran totes les mesures de seguretat pertinents! Mans netes, mascareta i distància de seguretat!