El passat dissabte 16 de desembre el Sector geogràfic del Camp de Tarragona va dur a terme una formació conjunta a Tarragona, al local de l’esplai La Grapadora.

Enguany el sector Camp de Tarragona va celebrar per primer cop una matinal formativa per tancar l’any 2023. Aquesta nova trobada de sector ha sorgit gràcies a les ganes de formar-se i de cohesionar-se per part de les monitores i monitors del sector!

Una vintena de monis de l’Esclop i la Grapadora van participar de la càpsula formativa a càrrec de l’Escola Lliure el Sol sobre Atenció a les Necessitats Educatives Específiques. En aquesta van poder adquirir nous recursos per millorar qualitativament la seva tasca i compartir noves eines.

Les monitores van valorar molt positivament la formació, que va comptar amb una part teòrica on van poder aclarir conceptes a partir de dinàmiques i, seguidament, una part pràctica on van parlar de les necessitats concretes dels esplais. Gràcies a l’èxit de la formació, valoren continuar amb aquest format l’any vinent!