Curs Marta Mata Acollida intersectorial del Penedès, Garraf i Anoia i del Camp de Tarragona
La casa de colònies La Marinada ha acollit el Curs Marta Mata Acollida intersectorial de PGA i CdT. 24 monitores de primer any dels eslpais Drac Màgic, Zig-zag, L’Esclop i La Grapadora van assistir a aquest cap de setmana formatiu, on monitores veteranes dels esplais del sector i EGS s’encarreguen, amb el suport de l’Escola Lliure el Sol, de dur a terme formacions que introdueixin a les participants al món de l’educació en el lleure per a adolescents i joves que formen part d’esplais.
Les participants n’han sortit contentes! Un cap de setmana de formació, d’intercanvi d’experiències, de relleu i de cohesió entre els sectors.
Cap de setmana de formació al Sector Vallès Occidental

Coma-Ruga ha acollit una nova trobada formativa del sector amb un nou format que va agrupar més de 50 joves i monis de primer any dels esplais del sector.

La trobada es va dividir en dos. Per una banda, el Curs Marta Mata Acollida, organitzat amb l’acompanyament de l’Escola Lliure El Sol, que va reunir una trentena de joves d’entre 14 i 17 anys dels esplais Sarau, Pica-Roca, Bonaire, Gatzara i La Flama; d’altra banda, una vintena de monitores i monitors de primer any dels esplais La Fera, Farfalla i l’Eixam, que van formar-se en temes de prevenció de l’abús sexual infantil, educació emocional i eines didàctiques a través de càpsules formatives.

Aquesta trobada formativa va suposar el tret de sortida a les activitats del Sector Vallès Occidental, que veuran la llum durant els mesos de febrer i març de l’any vinent.