El CIM 2020 del Sector Barcelona s’ha realitzat el cap de setmana del 28 i 29 de novembre a Can Batlló, amb un total de 3 formacions repartides entre dissabte a la tarda i diumenge al matí.

El CIM (Curs d’Iniciació al Monitoratge) 2020 del Sector Barcelona és una activitat formativa del sector on hi participen les premonitores i/o monitores de primer any. Normalment es marxa de cap de setmana a una casa de colònies, tot i que aquest any s’ha decidit fer-lo a Barcelona pel context de pandèmia actual. En total, hi han participat 7 esplais del Sector: l’esplai Espurna, l’esplai Totikap, l’esplai GMM, el centre d’esplai Boix, l’esplai Espurna de Gràcia, l’esplai SCV El Clot i l’esplai La Lluna. Del total de les participants, 20 monitores feien de formadores i 50 monitores i premonitores rebien les formacions.

Al llarg del cap de setmana, s’han fet un total de tres formacions i les participants podien escollir-hi dues. Les tres formacions que s’han fet han estat: “Pedagogia“, on entre altres coses s’han treballat els valors de l’esplai; “Organització“, on s’ha treballat els organigrames de diversos esplais del Sector, i “Què és l’esplai“, on s’ha contextualitzat Esplac i el Sector Barcelona. Les instal·lacions de Can Batlló han estat molt adequades, ja que s’ha pogut fer ús tant de les sales interiors com dels espais exteriors.

En definitiva, el CIM 2020 del Sector Barcelona ha estat una excel·lent oportunitat per compartir experiències i aprenentatges dels diferents esplais del sector, poder-se conèixer una mica més i sobretot… seguir fent xarxa associativa!