Notícia editada
Ampliem terminis de presentació de cartells fins el 21 d’abril!

Coneixeu la campanya Els esplais fem l’estiu? És la campanya que Esplais Catalans impulsem per a difondre els campaments, colònies i rutes que els esplais fem a l’estiu.

Enguany, entre les accions per millorar el suport que fem als esplais, volem renovar els cartells d’aquesta campanya. I volem fer-ho d’una forma especial, obrint un concurs de cartells per a tothom qui hi vulgui participar!

Ho podeu fer tant individualment, estigueu o no vinculats a l’esplai, com en grup. Fins i tot podeu fer un cartell amb tot un grup de l’esplai durant una activitat de dissabte! Abans de posar-vos-hi però, llegiu atentament les bases del concurs que us adjuntem en aquest correu. Teniu fins el 21 d’abril per presentar els vostres treballs!

El cartell guanyador serà escollit entre tots els esplais, mitjançant una plataforma de votació a l’Assac On-line. El cartell més votat servirà per difondre les activitats d’estiu dels esplais i, a més a més, s’endurà una tenda d’acampada i un pack de llibres de la col·lecció L’Esmolet d’Esplac.

Esperem moltes propostes!

Bases del concurs