Una trentena de monitores i monitors del Sector Maresme duen a terme la Santa Pinya, la jornada de formació del sector, a Alella.

El passat diumenge 21 de febrer, el Sector Maresme va celebrar la Santa Pinya, la jornada de formació del sector, amb totes les garanties i mesures sanitàries que exigeix la pandèmia. Les formacions es van dur a terme a La Gaietana, una casa d’Alella i va comptar amb una participació d’unes 30 monitores de 5 esplais diferents.

Les formacions que es van dur a terme van ser: Organització i gestió de l’assemblea, Detecció i prevenció del Bullying, Educació emocional i Aprofundint en l’educació amb perspectiva de gènere i LGTBI. Aquestes formacions les van fer formadores de l’Escola Lliure el Sol i van ser valorades molt positivament per les persones assistents, que n’extreuen aprenentatges i coneixements útils pel dia a dia a l’esplai amb infants i joves.

Com la jornada va coincidir amb les concentracions de la campanya #Imprescindibles d’Esplac sobre les mesures aplicades al lleure educatiu per la Covid-19, van aprofitar per compartir inquietuds i posar de manifest que som imprescindibles i segurs.

Des del sector esperen que aquest curs puguin fer de nou una nova jornada formativa i que l’energia de l’esplai no acabi mai!