A l’Assemblea General Ordinària, els esplais d’Esplac van escollir les persones que formaran part de l’Equip de Coordinació (Equico) aquest curs 2022/24. Cada membre es referent d’un Sector Geogràfic i s’encarrega d’unes tasques concretes.

L’Equip de Coordinació del curs 2023-2024 compta amb un total de 8 persones. La presidenta d’Esplac és la Cristina Gotzens. Té 24 anys i ve de l’esplai Xirusplai (Badalona). La Cristina aquest curs és referent del Sector Barcelona Sud, el Sector Vallès Oriental, el projecte Locals, l’Àrea de Comunicació, el procés de creació i execució del Pla Estratègic, l’Escola d’Esplac i les Jornades de Lleure i Feminismes. També formarà part de l’Equip gestor de protocol i serà l’encarregada de la relació d’Esplac amb la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia i amb l’administració pública. Com a cosa curiosa, ens ha confessat que el seu grup de música preferit és Iseo & Dodosound!

Com a vicepresidenta tenim a la Paula Duaso. Té 25 anys i ve de l’esplai El Botó (Palau-solità i Plegamans). Enguany és referent del Sector Bages, Berguedà i La Cerdanya, el Sector Vallès Occidental, el projecte de La Piqueta, l’Àrea de Gestió de Recursos i el procés de creació i execució del Pla de transició feminista. També forma part com a suplent de l’Equip gestor de protocol i serà l’encarregada de la relació d’Esplac amb l’associació FETS, la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i l’administració pública. El seu grup de música preferit és ni més ni menys que La Oreja de Van Gogh (però la versió antiga, la bona!).

A la vicepresidència segona tenim a la Mariona Guillén. Té 24 anys i ve de l’esplai Puigcastellar (Santa Coloma de Gramenet). Durant aquest curs la Mariona és referent del Sector Maresme, el Sector Girona, la Comissió Reduint Petjada, l’Àrea de Prevenció i detecció d’ASI i l’Escola d’Esplac. A més, també forma part de la Comissió de Compliment i serà l’encarregada de la relació d’Esplac amb l’associació FETS i la XES. La seva artista preferida? La Sílvia Pérez Cruz!

La Mireia Bartolomé és la secretària. Té 25 anys i també ve de l’esplai El Botó. Aquest curs és referent del Sector Camp de Tarragona, el Sector Barcelona Oest, la Comissió Línies Pedagògiques, l’Àrea d’organització, la trobada de sòcies i l’Esplaiada. Els seus grups de música preferits són dos: Manel i La Sra. Tomasa. No en podia escollir només un!

El Pau Mora és el tresorer. Té 26 anys i ve de l’esplai Espurna de Gràcia (Barcelona). Enguany el Pau és referent del Sector Baix Llobregat, el projecte d’Inclusió i Diversitat, l’Àrea d’informàtica, l’Àrea de Gestió de Recursos, el Petit comitè de relleu i la campanya de sòcies. També forma part de la Comissió de Compliment i serà l’encarregat de la relació d’Esplac amb Incoop, el Consell de la Juventut de Barcelona (CJB), l’associació FETS i la XES. El seu grup de música preferit és el Pony Pisador!

Com a vocal tenim a la Martina Picas. Té 22 anys i ve de l’esplai Sarau (Sant Cugat del Vallès). Aquest any és referent del Sector Ripollès, Osona i Moianès, el Scetor Barcelona Nord-Est, la Comissió Internacional i l’Àrea de Formació. A més, s’encarregarà de la relació d’Esplac amb el Consell Nacional de la Joventit de Catalunya (CNJC), l’Escola Lliure el Sol, l’IFM-SEI i FOCIR. A la Martina li encanta escoltar La Plazuela.

També com a vocal tenim a l‘Ona Serra. Té 23 anys i també ve de l’esplai Sarau. Aquest curs és referent del Sector Penedès, Garraf i Anoia, el Sector Baix Besòs, la Comissió GSDD, l’Àrea d’Atenció Personalitzada, el Grup de Posicionaments i el Petit comitè de cures. També serà l’encarregada de la relació d’Esplac amb el CNJC i LaFede. El seu grup de música preferit és Marala!

I, per acabar, com a Secretària General tenim a la Clara Bricullé. Té 28 anys i ve l’esplai MIV (Vilafranca del Penedès). La Clara és la referent de l’Àrea d’Organització, l’Àrea de Formació i el procés de creació i execució del Pla de transició feminista. Pel que fa a la música, és molt fan de Maria Arnal.

A més a més d’aquest equip tan bo, Esplac també comptem amb les figures de Representants de Comissió i amb els Equips Generals dels Sectors. Les primeres, com el seu nom indica, són portaveus i representants de les opinions preses i les línies marcades en cada comissió. Els Equips Generals dels sectors estan formats per les persones que coordinen l’acció dels sectors geogràfics amb unes funcions semblants a l’Equip de Coordinació, però en l’àmbit del sector geogràfic. Totes elles, igual que l’Equico, ho fan de manera voluntària.

Podeu veure quines cares fan totes aquestes persones a la pàgina “Equips” d’aquest web. Allà, també hi trobareu a la Secretaria Tècnica, els i les treballadores que fan la feina quotidiana d’Esplais Catalans, contribuint al desenvolupament dels projectes i donant suport als esplais.

Equip de Coordinació
Equip de Coordinació