Reduint
petjada

Des de la Comissió Reduint Petjada d’Esplais Catalans mantenim els nostres compromisos en la conservació del medi ambient i la sostenibilitat. Caminem plegades cap a models més sostenibles que ens ajudin a preservar el medi, posant a les persones i els ecosistemes al centre. Cada any organitzem les Jornades Ambientals: un espai de formació, debat i treball en xarxa; apostant perquè les accions que duem a terme tinguin una mirada transversal transformadora.

Volem apropar la Comissió Reduint Petjada a totes aquelles que hi vulgueu participar, així que totes les reunions són obertes i us hi convidem a venir, amb l’objectiu de debatre i generar discurs polític entre les monitores i monitors d’Esplac. Durant el curs 2020/21 estem duent a terme un procés de redefinició de la Comissió, per tal de que els equips de monitores sigueu les protagonistes i decidim quins temes volem desenvolupar, per tal de crear un grup de treball fort, compromès i consolidat. 

Com cada any, continuem donant suport als esplais i els sectors a través del consultori i els recursos; vetllant per la formació continuada dels equips dels esplais i analitzant les nostres pràctiques per establir propostes de millora.

Objectius
 • Dur a terme un procés participatiu per a que els equips de monitores puguin redefinir la Comissió. 
  • Ho farem a través de les reunions del grup de treball i de la recollida de dades als sectors. 
 • Analitzar les nostres pràctiques per establir propostes de millora i ser més sostenibles
  • A través de la redacció dels informes d’Esdeveniments sostenibles i de l’aplicació de la Carta de gestió responsable de recursos d’Esplac. 
 • Atendre de forma personalitzada als esplais. 
  • Oferim recursos, assessorament i formació als esplais en temàtiques relacionades amb el medi ambient i la sostenibilitat
 • Vetllar per la formació continuada
  • Gràcies a la realització de les VIII Jornades Ambientals i la col·laboració amb l’Escola Lliure el Sol.
Vols formar part de la comissió?

Contacta amb nosaltres:

reduintpetjada@esplac.cat

Notícies relacionades