Reduint
petjada

Des de la Comissió Reduint Petjada d’Esplais Catalans mantenim els nostres compromisos en la conservació del medi ambient i la sostenibilitat. Caminem plegades cap a models més sostenibles que ens ajudin a preservar el medi, posant a les persones i els ecosistemes al centre. Cada any organitzem les Jornades Ambientals: un espai de formació, debat i treball en xarxa; apostant perquè les accions que duem a terme tinguin una mirada transversal transformadora.

Volem apropar la Comissió Reduint Petjada a totes aquelles que hi vulgueu participar, així que totes les reunions són obertes i us hi convidem a venir, amb l’objectiu de debatre i generar discurs polític entre les monitores i monitors d’Esplac. 

Com cada any, continuem donant suport als esplais i els sectors a través dels recursos; vetllant per la formació continuada dels equips dels esplais i analitzant les nostres pràctiques per establir propostes de millora.

Objectius

  • Mantenir la consolidació de la Comissió Reduint Petjada a partir del grup de persones que la configura i la seva participació al Gran Comitè i a Esplac.
  • Esdevenir un espai de referència en matèria de sostenibilitat, decreixement i medi ambient per a les monitores i monitors dels esplais d’Esplac, així com per a les dirigents i els diferents projectes que organitza Esplac, com ara els campaments pedagògics aquest 2023.

Vols formar part de la comissió?

Contacta amb nosaltres:

reduintpetjada@esplac.cat

Notícies relacionades