Beques, gestió, distribució i liquidació d’Esplac, normativa, transparència… Del 17 d’octubre al 20 de novembre del 2022, l’Escola Lliure El Sol ofereix als esplais d’Esplac un monogràfic sobre tresoreria: “Els diners de l’esplai: què en fem?”.

T’encarregues de la tresoreria al teu esplai? L’Escola Lliure El Sol ofereix aquest curs, del 17 d’octubre al 20 de novembre, adreçat a persones que tinguin interès en la gestió econòmica dels seus esplais. En acabar el curs la idea és conèixer les principals activitats que s’han de dur a terme en l’àmbit econòmic a l’esplai, així com poder desenvolupar un criteri propi a l’hora de decidir sobre les despeses i els ingressos, al final tota decisió econòmica és política. El curs també adreçarà els aspectes fiscals i normatius que s’han de tenir en compte així com la gestió de la distribució i la liquidació que s’obté a través d’Esplac.

Teniu tota la informació, el programa i les inscripcions (a partir de dilluns 12 de setembre) a la pàgina de l’Escola Lliure El Sol i en el següent enllaç: