El passat diumenge, 21 de març, es va celebrar a la casa de colònies Can Foix la Trobada Pedagògica del Sector Penedès, Garraf i Anoia. Aquesta trobada aplega anualment les monitores i monitors del sector per gaudir d’una jornada de formació i cohesió.

Tot i el context de pandèmia actual es va decidir fer la Trobada Pedagògica del Sector Penedès, Garraf i Anoia de forma presencial (complint amb totes les mesures sanitàries necessàries), cosa que es va valorar molt positivament per totes les monitores i monitors del sector que hi van participar. Després de molts mesos sense poder fer activitats de sector presencials, es van poder tornar a trobar!

Hi van assistir 5 dels 6 esplais del sector i va aplegar unes 25 monitores i monitors. Aquestes es van dividir en dos grups que van rebre respectivament les formacions d’ “Educació emocional amb infants i joves” i “Educar en la sexualitat”. Formacions per millorar el coneixement i recursos per seguir educant els infants i joves al dia a dia de l’esplai.

En definitiva, va ser un espai molt agradable on compartir coneixements i seguir-nos construint i de-construint per poder transformar la societat!