El passat cap de setmana es va dur a terme al Sector Bagès i Beguedà una activitat per posar en comú recursos educatius

Aquest dissabte, 19 de març, el Parc de l’Agulla de Manresa va acollir la Matinal per compartir recursos del Sector Bages i Berguedà. Aquesta activitat va iniciar-se el curs passat i ja comença a ser tradició pel sector més cèntric de Catalunya. És un espai on les monitores i monitors comparteixen recursos, dinàmiques, cases de colònies i terrenys de campaments, jocs, entre d’altres, amb l’objectiu d’enriquir la tasca educativa a l’eslai. 

La Matinal, a més, gira al voltant d’un Centre d’Interès que motiva a participar als equips de monis. En aquesta edició hi han participat una quarantena de monitores i monitors de tot el sector geogràfic.

Tot i la previsió del temps, la pluja finalment  va donar permís a explicar i nodrir-se de com treballen i gestionen el relleu i les assemblees els diferents esplais. També es van poder compartir i aprendre jocs nous, dinàmiques i projectes.

És un espai molt positiu per compartir i conèixer diferents metogologies, eines i recursos dels diferents esplais del Sector i s’espera que aquesta activitat es pugui seguir realitzant per molts anys més.

Totes les fotografies aquí: