El dijous 19 d’octubre el Sector Barcelona Oest ha celebrat la seva primera Assemblea General Ordinària (AGO) de sector, on hi han participat 4 esplais.

L’Assemblea s’ha dut a terme a l’Espai Jove Fontana, espai utilitzat per l’esplai Espurna de Gràcia i Matinada-Pòrtics, situat a Gràcia, i ha comptat amb la participació d’una desena monitores i monitors referents dels esplais de Barcelona Oest, l’Equip General de Sector, la Coordinadora de Projectes de Sector i el Pau Casanovas com a representant de l’Equip de Coordinació d’Esplac. 

Per primera vegada, el Sector Barcelona Oest celebrava l’AGO d’inici de curs com a sector separat de la resta, just un any després de l’última AGO de Barcelona conjunta, en la qual es va aprovar la seva separació.

L’assemblea d’enguany ha aprovat el Pla de Treball del curs 2023-24, amb les activitats de sector que es duran a terme, així com la memòria del curs passat. Pel que fa a les activitats d’aquest curs que encetem, s’ha recuperat la trobada de referents, celebrada el mateix dia de l’AGO i s’està replantejant el format de la Konjuntivitits per adequar-la millor a les necessitats del sector.

En les pròximes reunions de sector, previsiblement de cara al gener o febrer, se celebrarà l’Assemblea General Extraordinària del sector en què es votarà el Pressupost del curs 2023-24.