Els esplais es reuneixen de forma extraordinària per treballar tots els document

Els esplais del Vallès i l’EGS es van trobar diumenge passat a l’esplai Eixam de Rubí i van estar treballant document per document, debatent comentaris, propostes i possibles esmenes a presentar. Cada esplai portava preparat més a fons un document i el va explicar a la resta, obrint així el debat en els diversos temes.

Els comentaris i propostes sortits d’aquesta reunió s’acabaran de perfilar a la propera reunió de Sector del novembre, on també hi haurà una representant de l’ED, per resoldre els dubtes que hagin pogut sorgir.

Ja és el segon any consecutiu que el Vallès celebra aquesta reunió de sector extraordinària, per preparar-se l’Assemblea General d’Esplac. L’any passat es va valorar molt bé aquest espai i enguany els esplais han volgut repetir-lo, malgrat la coincidència amb d’altres esdeveniments de l’associació ha fet que la participació no fos igual que en l’edició anterior.

Des del Sector valoren que aquest és un espai per a potenciar i millorar la qualitat participativa dels esplais a l‘Assemblea General d’Esplac, on el temps de debat sempre és més limitat per les dimensions de l’esdeveniment, i animen a tots els sectors a fer-ho!