En l’Assemblea, que es va celebrar l’1 d’octubre a l’Esplai La Grapadora (Tarragona), els esplais van escollir un nou Equip General de Sector (EGS) i van aprovar el seu Pla de treball, que inclou grans activitats com l’Avellanada i la Trobada de Joves Intersectorial

El passat dissabte 1 d’octubre es va realitzar l’AGO del Camp de Tarragona. Després de la presentació de la memòria del curs passat vam continuar amb la votació de l’equip d’EGS d’enguany.

Així doncs, el sector té dos EGS nous! La Maria de l’Esplai la Grapadora que continua amb moltes ganes, i les noves incorporacions són l’Elvira i en Joel (de l’Esplai la Grapadora i el Serrallo respectivament).

Durant l’AGO el sector va treballar de manera molt intensa el Pla de Treball d’aquest nou curs, amb una clara intenció de créixer com a sector. A més, es van proposar accions enfocades a motivar als esplais del sector a participar més de les activitats.

Aquest curs, s’esperen també grans projectes al Camp de Tarragona: els esplais celebraran la Trobada de Grans (que han batejat amb el nou nom d’Avellanada!) i la Trobada de Joves Intersectorial amb el sector Penedès–Garraf i el Baix Llobregat.

El sector Camp de Tarragona comença el curs amb les piles carregades i amb ganes de fer molta feina!