Els Hostalets de Pierola (l’Anoia) ha acollit la tancada de març de la Secretaria Tècnica i l’Equip de Coordinació d’Esplais Catalans.

El divendres 15 de març la Secretaria Tècnica (ST) s’ha trobat a Can Roviralta per gaudir d’un cap de setmana de cohesió i formació. En aquesta ocasió les treballadores i treballadors han posat en pràctica les seves habilitats més teatrals, amb una formació a càrrec de l’Escola Lliure el Sol en què s’ha treballat a través del Teatre de l’orpimit. L’Equico ha arribat al vespre, amb ganes de compartir espais amb l’ST i treballar conjuntament per a seguir fent créixer Esplac.

Amb tot, el cap de setmana ha servit per a treballar el Pla Estratègic de l’entitat, fent un anàlisi conjunt entre Equico i ST de la situació actual d’Esplac, així com per debatre sobre l’encaix entre la part tècnica i la part política. A més, l’Equico també ha aprofitat per a valorar quin és el paper de l’Assemblea General Ordinària dins de l’associació i fer propostes per a millorar aquest espai de participació.

Pots veure qui forma part de cada equip en aquest enllaç!