Fa uns mesos vam difondre la convocatòria llançada per l’IFM-SEI per seleccionar coordinadors i coordinadores de programa per a cadascuna de les tendes temàtiques del IFM Camp 2016.

Com ja sabeu, l’IFM Camp 2016 és un campament internacional que tindrà lloc a Alemanya del 23 de juliol al 5 d’agost i que agruparà més de 3.000 persones pertanyents a entitats de tot el Món. Tots els esplais d’Esplac estan convidats a participar-hi, sense límit d’edat ni nombre de participants.Podeu llegir aquesta notícia amb més informació i el formulari d’inscripció per si us esteu pensant insciure. Hi esteu a temps fins a l’11 d’octubre!

Cada tenda temàtica tindrà programades activitats i jocs en base a un dels eixos de treball de l’IFM-SEI i Esplac ha estat l’entitat seleccionada per a encarregar-se de la tenda sobre Drets dels Infants. Visca! La responsable de coordinar la tenda serà l’Itziar Pérez (esplai Xangó) membre de la comissió internacional i EGS del sector Barcelona. Si us interessa participar-hi podeu escriure-li a iperez@esplac.cat

Per altra banda, l’IFM-SEI acaba de llançar una altra convocatòria per trobar voluntaris i voluntàries que també vulguin participar en l’organització del campament. Si el que us agrada és la logística general, ja sigui oferint informació, estant a l’equip de cuina, de neteja, de coordinació de les zones de dormir o pel transports de materials d’una banda a l’altra, aquesta pot ser una bona oportunitat per vosaltres de participar activament en l’organització.

Cliqueu aquí per saber com podeu col·laborar. Per a més dubtes o informació sobre l’IFM Camp, poseu-vos en contacte amb internacional@esplac.cat.